Goal!

Omslag_GoalWaar een bal is … daar is altijd iemand die wil voetballen. Want over de hele wereld wordt gevoetbald!

Dit boek viert het spel dat overal ter wereld wordt gespeeld. Soms in een prachtig stadion, soms in de woestijn, op straat of in het park. Met actiefoto’s uit 16 verschillende landen laat dit boek het speelplezier van kinderen zien. Want voetbal verenigt kinderen, waar het ook gespeeld wordt.

De foto’s in het boek zijn gemaakt door de Braziliaanse fotograaf Caio Vilela. In augustus 2013 was hij op bezoek in Nederland.  En speciaal voor deze Nederlandse versie maakte hij foto’s voor de voorkant en de achterkant van het boek.

We hebben er een paar lessen bijgemaakt over het recht van kinderen op voetballen en de vraag of voetbal alleen voor jongens is?